Zoom8-liitto


Zoom8-liiton jäseneksi pääsee lähettämällä sähköpostin  hallitus(at)zoom8.fi ja maksamalla jäsenmaksun. Ilmoita sähköpostissa: nimi, syntymäaika, seura, purjenumero ja liitä kopio maksukuitista. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Jäsenmaksu tulee olla maksettu mikäli:

  • Osallistuu liiton järjestämille leireille tai muuhun vastaavaan toimintaan
  • Ranking-kilpailuun osallistuja haluaa ranking listalle lopputuloksiin
  • Osallistuu SM-, PM-, EM- tai MM-kilpailuihin

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 30 euroa.
(Membership fee for 2021 is 30€)

Se tulee maksaa Suomen Zoom8-liitto ry:n pankkitilille
(Payable to Finnish Zoom8 Association):
FI96 4055 2920 0973 02

Maksun lisätiedot kenttään tarvitaan seuraavat tiedot

  1. Purjehtijan nimi (Name of the sailor)
  2. Syntymävuosi (Date of birth)
  3. Seura (Club)

Suomen Zoom8-liitto ry on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:hyn kuuluva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää lasten ja nuorten purjehdusharrastusta erityisesti Zoom8-luokan veneillä. Suomen Zoom8-liitto kuuluu myös Kansainväliseen Zoom8-liittoon (International Zoom8 Class Association, IZCA, www.zoom8worlds.org), joka valvoo luokan sääntöjä, toimii kansallisten liittojen yhteistyöelimenä ja hoitaa luokan asioita Kansainväliseen Purjehtijaliittoon (ISAF) päin.

Zoom8-liitto järjestää vuosittain yhteistyössä purjehdusseurojen kanssa maanlaajuisen ranking-kilpailusarjan, johon kuuluu 7 osakilpailua vuonna 2021, yksi näistä on samalla Suomenmestaruuskilpailu. Lisäksi ohjelmaan kuuluu useita harjoitusleirejä kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan ulkomailla kansainvälisten kilpailujen yhteydessä. Zoom8-luokassa järjestetään vuosittain myös PM-, EM- ja MM-kilpailut.