Zoom8-liitto


Zoom8-liiton jäseneksi pääsee lähettämällä omat tiedot jäsenhakemuslomakkeella ja maksamalla jäsenmaksun alempana olevien ohjeiden mukaan. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Jäsenmaksu tulee olla maksettu mikäli:

  • Osallistuu liiton järjestämille leireille tai muuhun vastaavaan toimintaan
  • Osallistuu ranking-kilpailuun
  • Osallistuu SM-, PM-, EM- tai MM-kilpailuihin

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 35 euroa.
(Membership fee for 2023 is 35€)

Se tulee maksaa Suomen Zoom8-liitto ry:n pankkitilille
(Payable to Finnish Zoom8 Association):
FI96 4055 2920 0973 02

Maksun lisätiedot kenttään tarvitaan seuraavat tiedot

  1. Purjehtijan nimi (name of the sailor)
  2. Kotikunta (place of domicile)

Suomen Zoom8-liitto ry on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:hyn kuuluva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää lasten ja nuorten purjehdusharrastusta erityisesti Zoom8-luokan veneillä. Suomen Zoom8-liitto kuuluu myös Kansainväliseen Zoom8-liittoon (International Zoom8 Class Association, IZCA, www.zoom8worlds.org), joka valvoo luokan sääntöjä, toimii kansallisten liittojen yhteistyöelimenä ja hoitaa luokan asioita Kansainväliseen Purjehtijaliittoon (ISAF) päin.

Zoom8-liitto järjestää vuosittain yhteistyössä purjehdusseurojen kanssa maanlaajuisen ranking-kilpailusarjan, johon kuului 7 osakilpailua vuonna 2022, yksi näistä on samalla Suomenmestaruuskilpailu. Lisäksi ohjelmaan kuuluu useita harjoitusleirejä kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan ulkomailla kansainvälisten kilpailujen yhteydessä. Zoom8-luokassa järjestetään vuosittain myös PM-, EM- ja MM-kilpailut.