Zoom8-liitto


Zoom8-liiton jäseneksi pääsee täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Jäsenmaksu tulee olla maksettu mikäli:

  • Osallistuu liiton järjestämille leireille tai muuhun vastaavaan toimintaan
  • Ranking-kilpailuun osallistuja haluaa ranking listalle lopputuloksiin
  • Osallistuu SM-, PM-, EM- tai MM-kilpailuihin

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 30 euroa.
(Membership fee for 2018 is 30€)

Se tulee maksaa Suomen Zoom8-liitto ry:n pankkitilille
(Payable to Finnish Zoom8 Association):
FI96 4055 2920 0973 02

Jäsentiedot syötetään (Fill in membership information) ilmoittautumislomakkeella!

Maksun lisätiedot kenttään tarvitaan seuraavat tiedot

  1. Purjehtijan nimi (Name of the sailor)
  2. Syntymävuosi (Date of birth)
  3. Seura (Club)

Suomen Zoom8-liitto ry on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:hyn kuuluva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää lasten ja nuorten purjehdusharrastusta erityisesti Zoom8-luokan veneillä. Suomen Zoom8-liitto kuuluu myös Kansainväliseen Zoom8-liittoon (International Zoom8 Class Association, IZCA, http://www.zoom8.org), joka valvoo luokan sääntöjä, toimii kansallisten liittojen yhteistyöelimenä ja hoitaa luokan asioita Kansainväliseen Purjehtijaliittoon (ISAF) päin.

Zoom8-liitto järjestää vuosittain yhteistyössä purjehdusseurojen kanssa maanlaajuisen ranking-kilpailusarjan, johon kuuluu 9 osakilpailua vuonna 2018, yksi näistä on samalla Suomenmestaruuskilpailu. Lisäksi ohjelmaan kuuluu useita harjoitusleirejä kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan ulkomailla kansainvälisten kilpailujen yhteydessä. Zoom8-luokassa järjestetään vuosittain myös PM-, EM- ja MM-kilpailut. Vuonna 2018 luokan MM-kisat järjestetään Suomessa lohjalla, EM-kisat Espanjassa ja PM-kisat Ruotsissa.