ajankohtaista


24.4.2019

Vappuleiri lähestyy! Ensi viikonloppuna järjestetään EMK:lla Espoon Haukilahdessa vappuleiri. Leirille ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen juniorit (at) emk.fi (mainitse purjehtijan nimi ja veneseura), muistathan ilmoittautua jäseneksi ja maksaa liiton jäsenmaksun. Treenit lauantaina ja sunnuntaina klo 11-15, jonka jälkeen mahdollisuus ruokailuun (omakustanteisesti) Haukilahden paviljongissa. Leirille ei erillistä osallistumismaksua.

31.3.2019

Vuoden 2019 purjehduskausi on alkamaisillaan, ensimmäiset purjehtijat ovat jo kaivaneet jollat esiin ja aloittaneet treenit!

Jos aiot osallistua EM-kisoihin (Århus, Tanska 17.-21.4.) tai MM-kisoihin (Arco/Garda, Italia 14.-20.7.) ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse jouko (at) markkanen.net. Kisajärjestelyt ovat loppusuoralla ja sitovat ilmoittautumiset tarvitaan huhtikuun alussa. MM-kisoihin lähtijöille on valmistelukokous EMK:lla Espoon Haukilahdessa torstaina 4.4. klo 18, tervetuloa!

Kauden ilmoittautumisia otetaan nyt vastaan. Huomaathan, että ilmoittautumismenettely on muuttunut, ilmoittautuminen tapahtuu manage2sail-järjestelmän kautta JA maksamalla jäsenmaksu liiton tilille, ks. tarkemmat ohjeet.