Tervetuloa Zoom8 -liiton www-sivuille!

Spinnaker Regatta 2017

Spinnaker Regatta on tänäkin vuonna kansallisen Zoom8-rankingsarjan osakilpailu. Sen lisäksi regatta on yksi lähialueiden parhaiten järjestetyistä kisoista erinomaisella kilpailualueella ja tukisatamassa Kalevi jahtklubilla. Pirita Spa -hotelli on aivan kisasataman vieressä ja osallistujat saavat sieltä edullisesti eri kokoisia huoneita. Regatta sopiikin hyvin myös niille purjehtijoille, jotka eivät ole vielä rankingsarjaa kiertäneet. Kilpailu järjestetään 29.6. – 2.7.

MP-BS -ryhmä järjestää kisavalmennuksen sekä kaksi treenipäivää ennen regattaa. Ryhmään mahtuu 10 purjehtijaa, jotka otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarjoamme nyt HSS:n purjehtijoille ja muille seuroille mahdollisuutta liittyä ryhmään hintaan 210 euroa / purjehtija (35€ /päivä). Hintaan sisältyy ribin kuljetus, valmentajan majoitus sekä valmennus. Purjehtijat maksavat ja hoitavat itse majoituksensa sekä jollan kuljetuksen Piritaan. Tarvittaessa järjestämme yhteiskuljetusta ja -majoitusta.

Valmentajana toimii Ekku Salmensaari.

Ryhmämme ribille on varattu laivapaikka Viking Linelta ma 26.06.2017 klo 11.30 -lähtöön. Voimme samalla kuljettaa useamman purjehtijan ja veneen Piritaan.

T. Esa Haataja MP-junioripäällikkö
050 556 8331
esa.haataja(a)gmail.com

***

Jos veneen kuljetus muodostuu ongelmaksi, voi vuokrajollia MM-kisoihin tiedustella oheisesta sähköpostiosoitteesta: stefan.hess(a)a1.net.

***

Zoom8 kisavaatteita saatavana edellisen vuoden teeman mukaan. Ollaan yhtenäinen siisti tiimi arvokisoissa.
Katso tuotteet>> Zoom8_team_asusteet.pdf ja Linkki tilaukseen

Muista maksaa liiton jäsenmaksu ennen kisoja! http://www.zoom8.fi/ilmoittautumiset